Καλώς ήρθες στο

MyConnection Business

fb_logo.jpg

Προώθησε τις προσφορές και την επιχείρηση σου στους καταναλωτές της περιοχής!

Πώς;

Πολύ Εύκολα!

Μάθε περισσότερα…

Τι είναι το MyConnection

Το MyConnection είναι μια διαδυκτιακή πλατφόρμα προβολής και προώθησης καταστημάτων και τοπικών επιχειρήσεων.

Μέσα από το MyConnection οι τοπικές επιχειρήσεις μπορούν να αποκτήσουν και να επεκτύνουν την διαδυκτιακή τους παρουσία, να συνδεθούν με τους καραναλωτές της περιοχής και να προωθήσουν τις προσφορές τους εύκολα και γρήγορα!

Αξιοποιώντας την γεωγραφική θέση του χρήστη, του παρουσιάζει τις επιχειρήσεις που βρίσκονται κοντά του και τον ενδιαφέρουν. Η προβολή γίνεται σε πραγματικό χρόνο και σε πραγματική απόσταση.

Η εμπειρία πολλαπλασιάζεται μέσα από την χρήση της native εφαρμογής για Android και IOS συκευές!

Πως λειτουργεί το MyConnection;

Στο MyConnection δημιουργούμε το πλήρες προφίλ (micro-ιστοσελίδα) των επιχειρήσεν που το αιτούνται, και δίνουμε την δυνατότητα στον ίδιο τον επιχειρηματία να το διαχειρίζεται άμεσα, εύκολα και γρήγορα.

Ο επιχειρηματίας μπορεί να αναρτά εικόνες και φωτογραφίες της επιχείρησης, να ενημερώνει την περιγραφή, στοιχεία επικοινωνίας, ωράριο λειτουργίας, αποδεχτούς τρόπους πληρωμής και πολλά άλλα!

Μόλις πατήσει ενημέρωση, η πληροφορία ενημερώνεται και είναι προσβάσιμη στους καταναλωτές την ίδια στιγμή, τόσο στην ιστοσελίδα όσο και στην εφαρμογή για Android και IOS συσκευές.

Επίσης, επιλέγοντας κάποιο από τα πακέτα πρόσθετης προώθησης, ο επιχειρηματίας έχει την δυνατότητα να προωθεί τις προσφορές του σε πραγματικό χρόνο στους καταναλωτές, να προβάλλεται σε καλύτερες θέσεις προβολής, να προβάλλει φυλλάδια προσφορών στο προφιλ της επιχείρησης, να προσθέσει βίντεο σχετικό με την επιχείρηση καθώς και 360 tour. Με την επιλογή κάποιου πακέτου πρόσθετης προώθησης, στο προφίλ της επιχείρησης και στις προσφορές τις, σταματάνε να εμφανίζονται εξωτερικές διαφημίσεις που εμφανίζονται στις Δωρεάν καταχωρήσεις.

Ακόμα με την επιλογή πρόσθετων digital υπηρεσιών μπορεί να αποκτήσει ολοκληρωμένες ψηφιακές υπηρεσίες υψηλής απόδοσης, ανεξάρτητα από το μέγεθος της επιχείρησης του.

Τελος, το MyConnection φέρνει στην Ελληνική αγορά μία υπηρεσία που δεν θα βρεις πουθενά αλλού! Μέσα από το MyConnection, o επιχειρηματιάς μπορεί να στείλει τις προσφορές του με ειδοποιήσεις στα κινητά των καταναλωτών που βρίσκονται κοντά στην επιχείρηση του, σε πραγματικό χρόνο. Πως γίνεται αυτό; Μάθε παρακάτω…

Αποστολή προσφορών με push notification σε πραγματικό χρόνο και σε πραγματική απόσταση!

Πως θα σου φαινόταν να φέρεις καταναλωτές στο κατάστημα σου ακριβώς την ώρα που το χρειάζεσαι;

Φανταστικό εεε;

Στο MyConnection γίνεται!

Ενεργοποιώντας την υπηρεσία push notification, μπορείς να στείλεις την προσφορά σου απευθείας στους καταναλωτές και να αποκτήσεις πελάτες ακριβώς την ώρα που το χρειάζεσαι! Πως; Μα φυσικά στέλνωντας την προσφορά σε πραγματικό χρόνο στους καταναλωτές που είναι πραγματικά κοντά στην επιχείρηση σου! Η προσφορά σου θα σταλθεί κατευθείαν στα κινητά των καταναλωτών που βρίσκονται στην ακτίνα που θα επιλέξεις από την επιχείρηση σου. Η προσφορά σου θα διαβαστεί άμεσα και σε πολύ μεγάλο ποσοστό. Γιατί; Διότι η λογική του push notification είναι σχεδιασμένη ια αυτόν τον λόγο!

 

Παράδειγμα:

Έχεις εστιατόριο, η ώρα είναι περασμένη και δεν έχεις τις κρατήσεις που χρειάζεσαι. Τα τραπέζια είναι άδεια, το προσωπικό είναι στο εστιατόριο και περιμένει να εξυπηρετήσει, οι μάγειρες έχουν ετοιμάσει ήδη τα πιάτα. Δεν προλαβαίνεις να δημιουργήσεις διαφήμιση στο facebook και να αποδώσει, τα newsletter δεν θα διαβαστούν σε πραγματικό χρόνο, μια δημοσίευση στο facebook/instagram δεν θα αποδώσει.

Χρειάζεσαι πελάτες που να βρίσκονται κοντά στην επιχείρηση σου, για να έρθουν εκείνη την στιγμή.

Τι θα κάνεις λοιπόν; Μπαίνεις στο προφίλ σου στο MyConnection, ενεργοποιείς όποιο πακέτο push notification χρειάζεσαι, δημιουργείς μια προσφορά πχ -10%, επιλέγεις την ακτίνα που θέλεις να σταλθεί η προσφορά σου και κλικ. Η προσφορά σου θα βρίσκεται στα κινητά τον χρηστών, που βρίσκονται κοντά στην επιχείρηση σου, με την μορφή push notification. Η προσφορά σου θα αναγνωστεί άμεσα γιατί αυτή είναι η ιδεομορφία της.

Πόσο θα σου κοστίσει μια τέτοια υπηρεσία; Λιγότερο από όσο υπολογίζεις. Θα χρεωθείς μόνο για όσα push σταλθούν και έως τον αριθμό των push που θα επιλέξεις (αριθμός push που εμπεριέχονται στο πακέτο που διάλεξες). Τίποτα περισσότερο. Αν δεν σταλθούν όλα τα push έχεις την δυνατότητα να τα χρησιμοποιήσεις την επόμενη φορά που θα τα χρειαστείς!

Υποσημίωση: Τα Push notification αποστέλονται σε χρήστες που έχουν εγκατεστημένη την εφαρμογή του myconnection, έχουν δώσει έγκριση στην εφαρμογή να μπορεί να ανηχνεύει την τοποθεσία τους, βρίσκονται εντός της ακτίνας που έχετε δηλώσει  από την επιχείρηση σας, δεν έχουν μπλοκάρει την λήψη push notification για την επιχείρηση σας ή για την κατηγορία της επιχείρησης σας (πχ μπλοκάρισμα λήψης push notification από καφετέριες), και είναι συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο με wifi ή μεσω δικτύου.

Όλα τα οφέλη

Τι θα κερδίσει η επιχείρηση μου μπαίνοντας στο MyConnection;

Με την καταχώρηση της επιχείρησης σας στο MyConnection αποκτάτε ΔΩΡΕΑΝ τα ακόλουθα οφέλη:

 1. Η επιχείρηση σας προβάλλεται στην περιοχή σας 24ώρες το 24ώρο.
 2. Οι καταναλωτές της περιοχής ενημερώνονται για την επιχείρηση σας και για τις προσφορές σας.
 3. Οι προσφορές σας προωθούνται άμεσα στους καταναλωτές.
 4. Οι καταναλωτές βρίσκουν τα στοιχεία της επιχείρησης σας εύκολα και γρήγορα.
 5. Οι καταναλωτές δεν χρειάζεται να ψάχνουν το τηλέφωνο της επιχείρησης σας. Με ένα κλικ σας τηλεφωνούν κατευθείαν.
 6. Θέλετε να λαμβάνετε και ηλεκτρονική επικοινωνία; Τοποθετούμε φόρμα επικοινωνίας στο προφίλ της επιχείρησης και στις προσφορές σας χωρίς κόστος. Με αυτό τον τρόπο οι καταναλωτές μπορούν να στέλνουν σχόλια, απορίες , κ.α. απευθείας στο email σας.
 7. Δεν ξέρουν πώς να έρθουν οι πελάτες σε εσάς; Με ένα κλικ πλοηγούνται από όπου και αν βρίσκονται στην διεύθυνση της επιχείρησης σας μέσω χάρτη.
 8. Η επιχείρηση σας “φαίνεται” και στις μηχανές αναζήτησης (Google, Yahoo, Bing). Έτσι όταν ένας καταναλωτής ψάχνει για προϊόντα ή υπηρεσίες που έχετε μπορεί να του προταθεί και η επιχείρηση σας χωρίς κόστος!
 9. Έχετε ιστοσελίδα ή μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, Twitter, Instagram, κτλ); Το MyConnection τα εμφανίζει στο προφίλ της επιχείρησης σας και μπορείτε να αποκτήσετε μεγαλύτερο traffic και περισσότερους followers.
 10. Δεν έχετε ιστοσελίδα ή μέσα κοινωνικής δικτύωσης; Το MyConnection είναι ένα εύκολο και γρήγορο εργαλείο να εμφανίζεστε στους καταναλωτές. Ακόμα το MyConnection μπορεί να σας βοηθήσει να αποκτήσετε την δική σας ιστοσελίδα χωρίς κόπο. Ρωτήστε μας!
 11. Το προφίλ της επιχείρησης σας είναι άμεσα διαχειρίσιμο από εσάς. Αλλάξατε τηλέφωνο ή ώρες λειτουργίας; Προσθέσατε καινούργια προϊόντα ή υπηρεσίες; Θέλετε να αλλάξετε την περιγραφή της επιχείρησης σας ή τις εικόνες σας; Δεν χρειάζεται να υπάρχουν καθυστερήσεις. Απλά συνδεθείτε και με 2 κλικ διορθώστε τις πληροφορίες που θέλετε. Οι νέες πληροφορίες εμφανίζονται κατευθείαν στους καταναλωτές.
 12. Θέλετε να προωθήσετε μία προσφορά; Κάντε το εδώ και τώρα. Γράψτε την προσφορά, τραβήξτε φωτογραφία το προϊόν ή την υπηρεσία και με ένα κλικ η προσφορά είναι άμεσα προσβάσιμη από τους καταναλωτές.
 13. Οι καταναλωτές δεν θα σας ρωτάνε αν δέχεστε κάρτες ή τι κάρτες δέχεστε. Όλοι οι τρόποι πληρωμής που δέχεστε, εμφανίζονται στο προφίλ σας.
 14. Μπαίνοντας στο MyConnection γίνεστε μέλος σε μία ομάδα που συνεχώς μεγαλώνει και σας υποστηρίζει. Χρειάζεστε υπηρεσίες ή προϊόντα για την επιχείρηση σας; Μπορούμε να σας προτείνουμε αξιόπιστες υπηρεσίες και προϊόντα συνεργαζόμενων εταιριών σε ανταγωνιστικές τιμές.
 15. Το MyConnection ήδη συνδυάζει περισσότερα από 9 επαγγελματικά εργαλεία με σκοπό να ενισχύσει την αγορά και να σας αναδείξει στους καταναλωτές.
 16. Ετοιμάζουμε ακόμα περισσότερα εργαλεία και δυνατότητες που θα σας βοηθήσουν και θα σας λύσουν τα χέρια! Μείνετε συντονισμένοι…

Ναι, Αλλά πόσο κοστίζει; Τιμοκατάλογος

Ξεκίνησε από 0€ και βάλε το MyConnection να δουλέψει για εσένα!

Μηνιαία

Ετήσια

 • Bronze

  0 / Μήνα
  • Βασική Προβολή Η καταχώρηση της επιχείρησης σας προβάλλεται στις βασικές θέσεις προβολής. Αυτό σημαίνει πως όταν κάποιος αναζητήσει με κατηγορία ή με περιοχή, οι καταχωρήσεις στο Bronze πακέτο προβολής θα εμφανιστούν μετά τις Gold και μετά τις Silver καταχωρήσεις.
  • Άμεση Διαχείριση Στο MyConnection μπορείτε να διαχειρίζεστε την καταχώρηση της επιχείρησης σας σε πραγματικό χρόνο! Προσθέσατε νέα προϊόντα/υπηρεσίες, αλλάξατε ιστοσελίδα, δημιουργήσατε νέα σελίδα σε κάποιο social media, Αλλάξατε τηλέφωνο; Με 2 κλικ μπορείτε να διορθώσετε και να εμπλουτίσετε την καταχώρηση σας!
  • Απλές Προσφορές Μπορείτε να δημιουργείτε απλές προσφορές για ην επιχείρηση σας οι οποίες θα προβάλλονται στο κάτω μέρος της καταχώρησης σας. Θέλετε οι προσφορές σας να φαίνονται παντού; Επιλέξτε τα πακέτα Silver και Gold
  • Άμεση ενημέρωση
   αλλαγών Κάνετε αλλαγές στην καταχώρισή σας ή προσθέτετε νέο περιεχόμενο; Μόλις πατήσετε ενημέρωση, οι αλλαγές θα είναι άμεσα προσβάσιμες από τους καταναλωτές!
  • Micro-ιστοσελίδα Η καταχώρηση της επιχείρησης λειτουργεί και ως micro-ιστοσελίδα με όλες τις χρήσιμες πληροφορίες που θα αναζητούσε ο καταναλωτής!
  • Εμφάνιση στα αποτελέσματα
   των μηχανών αναζήτησης

  Silver

  19,72 / Μήνα
  • Silver Προώθηση Η καταχώρηση της επιχείρησης σας προωθείται στις Silver θέσεις προβολής. Αυτό σημαίνει πως όταν κάποιος αναζητήσει με κατηγορία ή με περιοχή, οι καταχωρήσεις στο Silver πακέτο προώθησης θα εμφανιστούν μετά τις Gold και πριν τις Bronze καταχωρήσεις.
  • Άμεση Διαχείριση Στο MyConnection μπορείτε να διαχειρίζεστε την καταχώρηση της επιχείρησης σας σε πραγματικό χρόνο! Προσθέσατε νέα προϊόντα/υπηρεσίες, αλλάξατε ιστοσελίδα, δημιουργήσατε νέα σελίδα σε κάποιο social media, Αλλάξατε τηλέφωνο; Με 2 κλικ μπορείτε να διορθώσετε και να εμπλουτίσετε την καταχώρηση σας!
  • Silver Προσφορές Μπορείτε να δημιουργείτε Silver προσφορές για την επιχείρηση σας οι οποίες θα προβάλλονται στο κάτω μέρος της καταχώρησης σας Αλλά και στην καρτέλα προσφορών.
  • Άμεση ενημέρωση
   αλλαγών Κάνετε αλλαγές στην καταχώρισή σας ή προσθέτετε νέο περιεχόμενο; Μόλις πατήσετε ενημέρωση, οι αλλαγές θα είναι άμεσα προσβάσιμες από τους καταναλωτές!
  • Micro-ιστοσελίδα Η καταχώρηση της επιχείρησης λειτουργεί και ως micro-ιστοσελίδα με όλες τις χρήσιμες πληροφορίες που θα αναζητούσε ο καταναλωτής!
  • Εμφάνιση στα αποτελέσματα
   των μηχανών αναζήτησης
  • Χωρίς Διαφημίσεις

  Gold

  24,68 / Μήνα
  • Gold Προώθηση Η καταχώρηση της επιχείρησης σας προβάλλεται στις Πρώτες θέσεις προώθησης. Αυτό σημαίνει πως όταν κάποιος αναζητήσει με κατηγορία ή με περιοχή, οι καταχωρήσεις στο Gold πακέτο προώθησης θα εμφανιστούν στις πρώτες θέσεις πάνω από τις Silver και τις Bronze καταχωρήσεις.
  • Άμεση Διαχείριση Στο MyConnection μπορείτε να διαχειρίζεστε την καταχώρηση της επιχείρησης σας σε πραγματικό χρόνο! Προσθέσατε νέα προϊόντα/υπηρεσίες, αλλάξατε ιστοσελίδα, δημιουργήσατε νέα σελίδα σε κάποιο social media, Αλλάξατε τηλέφωνο; Με 2 κλικ μπορείτε να διορθώσετε και να εμπλουτίσετε την καταχώρηση σας!
  • Gold Προσφορές Μπορείτε να δημιουργείτε Gold προσφορές για την επιχείρηση σας οι οποίες θα προβάλλονται στο κάτω μέρος της καταχώρησης σας Αλλά και στην καρτέλα προσφορών.
  • Άμεση ενημέρωση
   αλλαγών Κάνετε αλλαγές στην καταχώρισή σας ή προσθέτετε νέο περιεχόμενο; Μόλις πατήσετε ενημέρωση, οι αλλαγές θα είναι άμεσα προσβάσιμες από τους καταναλωτές!
  • Micro-ιστοσελίδα Η καταχώρηση της επιχείρησης λειτουργεί και ως micro-ιστοσελίδα με όλες τις χρήσιμες πληροφορίες που θα αναζητούσε ο καταναλωτής!
  • Εμφάνιση στα αποτελέσματα
   των μηχανών αναζήτησης
  • Χωρίς Διαφημίσεις
  • Δωρεάν δυνατότητα ενσωμάτωσης:
  • Έως 3ων YouTube Video*
  • Έως 3ων φυλλαδίων PDF*
   (μέγιστο 9ΜΒ ανά αρχείο)
  • Έως 3ων VR Tours από τo TrueVR
  • *σχετικά με την επιχείρηση, στο προφίλ της επιχείρησης.
 • Bronze

  0 / Έτος
  • Βασική Προβολή Η καταχώρηση της επιχείρησης σας προβάλλεται στις βασικές θέσεις προβολής. Αυτό σημαίνει πως όταν κάποιος αναζητήσει με κατηγορία ή με περιοχή, οι καταχωρήσεις στο Bronze πακέτο προβολής θα εμφανιστούν μετά τις Gold και μετά τις Silver καταχωρήσεις.
  • Άμεση Διαχείριση Στο MyConnection μπορείτε να διαχειρίζεστε την καταχώρηση της επιχείρησης σας σε πραγματικό χρόνο! Προσθέσατε νέα προϊόντα/υπηρεσίες, αλλάξατε ιστοσελίδα, δημιουργήσατε νέα σελίδα σε κάποιο social media, Αλλάξατε τηλέφωνο; Με 2 κλικ μπορείτε να διορθώσετε και να εμπλουτίσετε την καταχώρηση σας!
  • Απλές Προσφορές Μπορείτε να δημιουργείτε απλές προσφορές για ην επιχείρηση σας οι οποίες θα προβάλλονται στο κάτω μέρος της καταχώρησης σας. Θέλετε οι προσφορές σας να φαίνονται παντού; Επιλέξτε τα πακέτα Silver και Gold
  • Άμεση ενημέρωση
   αλλαγών Κάνετε αλλαγές στην καταχώρισή σας ή προσθέτετε νέο περιεχόμενο; Μόλις πατήσετε ενημέρωση, οι αλλαγές θα είναι άμεσα προσβάσιμες από τους καταναλωτές!
  • Micro-ιστοσελίδα Η καταχώρηση της επιχείρησης λειτουργεί και ως micro-ιστοσελίδα με όλες τις χρήσιμες πληροφορίες που θα αναζητούσε ο καταναλωτής!
  • Εμφάνιση στα αποτελέσματα
   των μηχανών αναζήτησης

  Silver

  236,64 185 / Έτος
  • Silver Προώθηση Η καταχώρηση της επιχείρησης σας προωθείται στις Silver θέσεις προβολής. Αυτό σημαίνει πως όταν κάποιος αναζητήσει με κατηγορία ή με περιοχή, οι καταχωρήσεις στο Silver πακέτο προώθησης θα εμφανιστούν μετά τις Gold και πριν τις Bronze καταχωρήσεις.
  • Άμεση Διαχείριση Στο MyConnection μπορείτε να διαχειρίζεστε την καταχώρηση της επιχείρησης σας σε πραγματικό χρόνο! Προσθέσατε νέα προϊόντα/υπηρεσίες, αλλάξατε ιστοσελίδα, δημιουργήσατε νέα σελίδα σε κάποιο social media, Αλλάξατε τηλέφωνο; Με 2 κλικ μπορείτε να διορθώσετε και να εμπλουτίσετε την καταχώρηση σας!
  • Silver Προσφορές Μπορείτε να δημιουργείτε Silver προσφορές για την επιχείρηση σας οι οποίες θα προβάλλονται στο κάτω μέρος της καταχώρησης σας Αλλά και στην καρτέλα προσφορών.
  • Άμεση ενημέρωση
   αλλαγών Κάνετε αλλαγές στην καταχώρισή σας ή προσθέτετε νέο περιεχόμενο; Μόλις πατήσετε ενημέρωση, οι αλλαγές θα είναι άμεσα προσβάσιμες από τους καταναλωτές!
  • Micro-ιστοσελίδα Η καταχώρηση της επιχείρησης λειτουργεί και ως micro-ιστοσελίδα με όλες τις χρήσιμες πληροφορίες που θα αναζητούσε ο καταναλωτής!
  • Εμφάνιση στα αποτελέσματα
   των μηχανών αναζήτησης
  • Χωρίς Διαφημίσεις
  Δημοφιλές

  Gold

  296,16 210 / Έτος
  • Gold Προώθηση Η καταχώρηση της επιχείρησης σας προβάλλεται στις Πρώτες θέσεις προώθησης. Αυτό σημαίνει πως όταν κάποιος αναζητήσει με κατηγορία ή με περιοχή, οι καταχωρήσεις στο Gold πακέτο προώθησης θα εμφανιστούν στις πρώτες θέσεις πάνω από τις Silver και τις Bronze καταχωρήσεις.
  • Άμεση Διαχείριση Στο MyConnection μπορείτε να διαχειρίζεστε την καταχώρηση της επιχείρησης σας σε πραγματικό χρόνο! Προσθέσατε νέα προϊόντα/υπηρεσίες, αλλάξατε ιστοσελίδα, δημιουργήσατε νέα σελίδα σε κάποιο social media, Αλλάξατε τηλέφωνο; Με 2 κλικ μπορείτε να διορθώσετε και να εμπλουτίσετε την καταχώρηση σας!
  • Gold Προσφορές Μπορείτε να δημιουργείτε Gold προσφορές για την επιχείρηση σας οι οποίες θα προβάλλονται στο κάτω μέρος της καταχώρησης σας Αλλά και στην καρτέλα προσφορών.
  • Άμεση ενημέρωση
   αλλαγών Κάνετε αλλαγές στην καταχώρισή σας ή προσθέτετε νέο περιεχόμενο; Μόλις πατήσετε ενημέρωση, οι αλλαγές θα είναι άμεσα προσβάσιμες από τους καταναλωτές!
  • Micro-ιστοσελίδα Η καταχώρηση της επιχείρησης λειτουργεί και ως micro-ιστοσελίδα με όλες τις χρήσιμες πληροφορίες που θα αναζητούσε ο καταναλωτής!
  • Εμφάνιση στα αποτελέσματα
   των μηχανών αναζήτησης Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit
  • Χωρίς Διαφημίσεις
  • Δωρεάν δυνατότητα ενσωμάτωσης:
  • Έως 3ων YouTube Video*
  • Έως 3ων φυλλαδίων PDF*
   (μέγιστο 9ΜΒ ανά αρχείο)
  • Έως 3ων VR Tours από τo TrueVR
  • *σχετικά με την επιχείρηση, στο προφίλ της επιχείρησης.