Καλώς ήρθες στο

MyConnection Business

fb_logo.jpg

Προώθησε τις προσφορές και την επιχείρηση σου στους καταναλωτές της περιοχής!

Πώς;

Πολύ Εύκολα!

Μάθε περισσότερα…

Τι είναι το MyConnection

Το MyConnection είναι μια διαδυκτιακή πλατφόρμα προβολής και προώθησης καταστημάτων και τοπικών επιχειρήσεων.

Μέσα από το MyConnection οι τοπικές επιχειρήσεις μπορούν να αποκτήσουν και να επεκτύνουν την διαδυκτιακή τους παρουσία, να συνδεθούν με τους καραναλωτές της περιοχής και να προωθήσουν τις προσφορές τους εύκολα και γρήγορα!

Αξιοποιώντας την γεωγραφική θέση του χρήστη, του παρουσιάζει τις επιχειρήσεις που βρίσκονται κοντά του και τον ενδιαφέρουν. Η προβολή γίνεται σε πραγματικό χρόνο και σε πραγματική απόσταση.

Η εμπειρία πολλαπλασιάζεται μέσα από την χρήση της native εφαρμογής για Android και IOS συκευές!

Πως λειτουργεί το MyConnection;

Στο MyConnection δημιουργούμε το πλήρες προφίλ (micro-ιστοσελίδα) των επιχειρήσεν που το αιτούνται, και δίνουμε την δυνατότητα στον ίδιο τον επιχειρηματία να το διαχειρίζεται άμεσα, εύκολα και γρήγορα.

Ο επιχειρηματίας μπορεί να αναρτά εικόνες και φωτογραφίες της επιχείρησης, να ενημερώνει την περιγραφή, στοιχεία επικοινωνίας, ωράριο λειτουργίας, αποδεχτούς τρόπους πληρωμής και πολλά άλλα!

Μόλις πατήσει ενημέρωση, η πληροφορία ενημερώνεται και είναι προσβάσιμη στους καταναλωτές την ίδια στιγμή, τόσο στην ιστοσελίδα όσο και στην εφαρμογή για Android και IOS συσκευές.

Επίσης, επιλέγοντας κάποιο από τα πακέτα πρόσθετης προώθησης, ο επιχειρηματίας έχει την δυνατότητα να προωθεί τις προσφορές του σε πραγματικό χρόνο στους καταναλωτές, να προβάλλεται σε καλύτερες θέσεις προβολής, να προβάλλει φυλλάδια προσφορών στο προφιλ της επιχείρησης, να προσθέσει βίντεο σχετικό με την επιχείρηση καθώς και 360 tour. Με την επιλογή κάποιου πακέτου πρόσθετης προώθησης, στο προφίλ της επιχείρησης και στις προσφορές τις, σταματάνε να εμφανίζονται εξωτερικές διαφημίσεις που εμφανίζονται στις Δωρεάν καταχωρήσεις.

Ακόμα με την επιλογή πρόσθετων digital υπηρεσιών μπορεί να αποκτήσει ολοκληρωμένες ψηφιακές υπηρεσίες υψηλής απόδοσης, ανεξάρτητα από το μέγεθος της επιχείρησης του.

Τελος, το MyConnection φέρνει στην Ελληνική αγορά μία υπηρεσία που δεν θα βρεις πουθενά αλλού! Μέσα από το MyConnection, o επιχειρηματιάς μπορεί να στείλει τις προσφορές του με ειδοποιήσεις στα κινητά των καταναλωτών που βρίσκονται κοντά στην επιχείρηση του, σε πραγματικό χρόνο. Πως γίνεται αυτό; Μάθε παρακάτω…

Αποστολή προσφορών με push notification σε πραγματικό χρόνο και σε πραγματική απόσταση!

Πως θα σου φαινόταν να φέρεις καταναλωτές στο κατάστημα σου ακριβώς την ώρα που το χρειάζεσαι;

Φανταστικό εεε;

Στο MyConnection γίνεται!

Ενεργοποιώντας την υπηρεσία push notification, μπορείς να στείλεις την προσφορά σου απευθείας στους καταναλωτές και να αποκτήσεις πελάτες ακριβώς την ώρα που το χρειάζεσαι! Πως; Μα φυσικά στέλνωντας την προσφορά σε πραγματικό χρόνο στους καταναλωτές που είναι πραγματικά κοντά στην επιχείρηση σου! Η προσφορά σου θα σταλθεί κατευθείαν στα κινητά των καταναλωτών που βρίσκονται στην ακτίνα που θα επιλέξεις από την επιχείρηση σου. Η προσφορά σου θα διαβαστεί άμεσα και σε πολύ μεγάλο ποσοστό. Γιατί; Διότι η λογική του push notification είναι σχεδιασμένη ια αυτόν τον λόγο!

 

Παράδειγμα:

Έχεις εστιατόριο, η ώρα είναι περασμένη και δεν έχεις τις κρατήσεις που χρειάζεσαι. Τα τραπέζια είναι άδεια, το προσωπικό είναι στο εστιατόριο και περιμένει να εξυπηρετήσει, οι μάγειρες έχουν ετοιμάσει ήδη τα πιάτα. Δεν προλαβαίνεις να δημιουργήσεις διαφήμιση στο facebook και να αποδώσει, τα newsletter δεν θα διαβαστούν σε πραγματικό χρόνο, μια δημοσίευση στο facebook/instagram δεν θα αποδώσει.

Χρειάζεσαι πελάτες που να βρίσκονται κοντά στην επιχείρηση σου, για να έρθουν εκείνη την στιγμή.

Τι θα κάνεις λοιπόν; Μπαίνεις στο προφίλ σου στο MyConnection, ενεργοποιείς όποιο πακέτο push notification χρειάζεσαι, δημιουργείς μια προσφορά πχ -10%, επιλέγεις την ακτίνα που θέλεις να σταλθεί η προσφορά σου και κλικ. Η προσφορά σου θα βρίσκεται στα κινητά τον χρηστών, που βρίσκονται κοντά στην επιχείρηση σου, με την μορφή push notification. Η προσφορά σου θα αναγνωστεί άμεσα γιατί αυτή είναι η ιδεομορφία της.

Πόσο θα σου κοστίσει μια τέτοια υπηρεσία; Λιγότερο από όσο υπολογίζεις. Θα χρεωθείς μόνο για όσα push σταλθούν και έως τον αριθμό των push που θα επιλέξεις (αριθμός push που εμπεριέχονται στο πακέτο που διάλεξες). Τίποτα περισσότερο. Αν δεν σταλθούν όλα τα push έχεις την δυνατότητα να τα χρησιμοποιήσεις την επόμενη φορά που θα τα χρειαστείς!

Υποσημίωση: Τα Push notification αποστέλονται σε χρήστες που έχουν εγκατεστημένη την εφαρμογή του myconnection, έχουν δώσει έγκριση στην εφαρμογή να μπορεί να ανηχνεύει την τοποθεσία τους, βρίσκονται εντός της ακτίνας που έχετε δηλώσει  από την επιχείρηση σας, δεν έχουν μπλοκάρει την λήψη push notification για την επιχείρηση σας ή για την κατηγορία της επιχείρησης σας (πχ μπλοκάρισμα λήψης push notification από καφετέριες), και είναι συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο με wifi ή μεσω δικτύου.

Όλα τα οφελει

Τι θα κερδίσει η επιχείρηση μου μπαίνοντας στο MyConnection;

Με την καταχώρηση της επιχείρησης σας στο MyConnection αποκτάτε ΔΩΡΕΑΝ τα ακόλουθα οφέλη:

 1. Η επιχείρηση σας προβάλλεται στην περιοχή σας 24ώρες το 24ώρο.
 2. Οι καταναλωτές της περιοχής ενημερώνονται για την επιχείρηση σας και για τις προσφορές σας.
 3. Οι προσφορές σας προωθούνται άμεσα στους καταναλωτές.
 4. Οι καταναλωτές βρίσκουν τα στοιχεία της επιχείρησης σας εύκολα και γρήγορα.
 5. Οι καταναλωτές δεν χρειάζεται να ψάχνουν το τηλέφωνο της επιχείρησης σας. Με ένα κλικ σας τηλεφωνούν κατευθείαν.
 6. Θέλετε να λαμβάνετε και ηλεκτρονική επικοινωνία; Τοποθετούμε φόρμα επικοινωνίας στο προφίλ της επιχείρησης και στις προσφορές σας χωρίς κόστος. Με αυτό τον τρόπο οι καταναλωτές μπορούν να στέλνουν σχόλια, απορίες , κ.α. απευθείας στο email σας.
 7. Δεν ξέρουν πώς να έρθουν οι πελάτες σε εσάς; Με ένα κλικ πλοηγούνται από όπου και αν βρίσκονται στην διεύθυνση της επιχείρησης σας μέσω χάρτη.
 8. Η επιχείρηση σας “φαίνεται” και στις μηχανές αναζήτησης (Google, Yahoo, Bing). Έτσι όταν ένας καταναλωτής ψάχνει για προϊόντα ή υπηρεσίες που έχετε μπορεί να του προταθεί και η επιχείρηση σας χωρίς κόστος!
 9. Έχετε ιστοσελίδα ή μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, Twitter, Instagram, κτλ); Το MyConnection τα εμφανίζει στο προφίλ της επιχείρησης σας και μπορείτε να αποκτήσετε μεγαλύτερο traffic και περισσότερους followers.
 10. Δεν έχετε ιστοσελίδα ή μέσα κοινωνικής δικτύωσης; Το MyConnection είναι ένα εύκολο και γρήγορο εργαλείο να εμφανίζεστε στους καταναλωτές. Ακόμα το MyConnection μπορεί να σας βοηθήσει να αποκτήσετε την δική σας ιστοσελίδα χωρίς κόπο. Ρωτήστε μας!
 11. Το προφίλ της επιχείρησης σας είναι άμεσα διαχειρίσιμο από εσάς. Αλλάξατε τηλέφωνο ή ώρες λειτουργίας; Προσθέσατε καινούργια προϊόντα ή υπηρεσίες; Θέλετε να αλλάξετε την περιγραφή της επιχείρησης σας ή τις εικόνες σας; Δεν χρειάζεται να υπάρχουν καθυστερήσεις. Απλά συνδεθείτε και με 2 κλικ διορθώστε τις πληροφορίες που θέλετε. Οι νέες πληροφορίες εμφανίζονται κατευθείαν στους καταναλωτές.
 12. Θέλετε να προωθήσετε μία προσφορά; Κάντε το εδώ και τώρα. Γράψτε την προσφορά, τραβήξτε φωτογραφία το προϊόν ή την υπηρεσία και με ένα κλικ η προσφορά είναι άμεσα προσβάσιμη από τους καταναλωτές.
 13. Οι καταναλωτές δεν θα σας ρωτάνε αν δέχεστε κάρτες ή τι κάρτες δέχεστε. Όλοι οι τρόποι πληρωμής που δέχεστε, εμφανίζονται στο προφίλ σας.
 14. Μπαίνοντας στο MyConnection γίνεστε μέλος σε μία ομάδα που συνεχώς μεγαλώνει και σας υποστηρίζει. Χρειάζεστε υπηρεσίες ή προϊόντα για την επιχείρηση σας; Μπορούμε να σας προτείνουμε αξιόπιστες υπηρεσίες και προϊόντα συνεργαζόμενων εταιριών σε ανταγωνιστικές τιμές.
 15. Το MyConnection ήδη συνδυάζει περισσότερα από 9 επαγγελματικά εργαλεία με σκοπό να ενισχύσει την αγορά και να σας αναδείξει στους καταναλωτές.
 16. Ετοιμάζουμε ακόμα περισσότερα εργαλεία και δυνατότητες που θα σας βοηθήσουν και θα σας λύσουν τα χέρια! Μείνετε συντονισμένοι…

MyConnection.gr

Duplicated: Για επιχειρήσεις – [#439]

fb_logo.jpg

MyConnection.gr

Φέρτε τους πελάτες

Έχετε κατάστημα ή τοπική επιχείρηση;

Στο MyConnection σας δίνουμε τα εργαλεία που χρειάζεστε για να προωθήσετε την επιχείρηση και τις προσφορές σας κατευθείαν στους καταναλωτές.

Μέσα από το MyConnection μπορείτε να προβάλλετε την επιχείρηση και τις προσφορές σας κατευθείαν στους καταναλωτές τις περιοχής! Χωρίς κουπόνια, κάρτες και ειδικούς κωδικούς.

Όχι δεν χρειάζεται να έχετε ιστοσελίδα για να προβληθείτε μέσα από το MyConnection. Στο MyConnection η καταχώρηση σας είναι μία μικρή ιστοσελίδα της επιχείρησης σας, την οποία μπορείτε να διαχειρίζεστε άμεσα, εύκολα και γρήγορα. Μπορείτε να συνδέεστε στην πλατφόρμα και να επεξεργάζεστε πολύ εύκολα όλες τις πληροφορίες τις επιχείρησης σας, να αλλάζετε εικόνες τις επιχείρησης, αλλά και να αναρτάτε προσφορές. Οι οποιεσδήποτε αλλαγές φαίνονται άμεσα στους καταναλωτές χωρίς καμία καθυστέρηση. Με αυτόν τον τρόπο οι καταναλωτές θα γνωρίζουν άμεσα όλες τις πιο πρόσφατες πληροφορίες της επιχείρησης σας.

 

Επιπλέον μπορούμε να δημιουργήσουμε την ιστοσελίδα ή και το ηλεκτρονικό κατάστημα της επιχείρησης σας, με τις τελευταίες τεχνολογικές απαιτήσεις, κομμένο και ραμμένο στις ανάγκες σας. Ρωτήστε μας, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να αναπτυχθείτε!

Φυσικά και θα βοηθήσει την επιχείρηση σας! Οι καταναλωτές θα μπορούν να βρουν την επιχείρηση σας μέσα από το MyConnection αλλά και μέσα από την αναζήτηση στην Google (Όλες οι καταχωρήσεις στο MyConnection είναι φιλικές προς τις μηχανές αναζήτησης. Αυτό σημαίνει πως ανάλογα με την περιγραφή και τα στοιχειά καταχώρησης, οι καταχωρήσεις εμφανίζονται και ως αποτελέσματα στις μηχανές αναζήτησης Google, Bing, Yahoo κτλ και τις περισσότερες φορές στις πρώτες θέσεις).

Επίσης θα μπορείτε να ενημερώνετε τους καταναλωτές με προσφορές που βρίσκονται στο κατάστημα αλλά και στην ιστοσελίδα σας.

Τέλος θα αποκτήσετε ένα ποιοτικό Backlink για την ιστοσελίδα σας που θα σας βοηθήσει με δυο τρόπους ταυτόχρονα:

 1. Οι καταναλωτές που σας βρίσκουν στο MyConnection μπορούν εύκολα να επισκεφτούν την ιστοσελίδα σας χωρίς κανένα επιπλέον κόστος.
 2. Η ιστοσελίδα σας θα έχει ένα ποιοτικό σύνδεσμο από το MyConnection. Αυτό δείχνει στις μηχανές αναζήτησης πως το MyConnection προτείνει την ιστοσελίδα σας και με αυτόν τον τρόπο η ιστοσελίδα σας θα ανέβει θέσεις και στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Υποσημείωση: Οι επιχειρήσεις που έχουν ΜΟΝΟ διαδικτυακή παρουσία (δηλαδή δεν έχουν κάποιο κατάστημα ή κάποιο σημείο που θα μπορούσε ο καταναλωτής να έρθει άμεσα σε επαφή με την επιχείρηση), δεν μπορούν να προβάλλονται στο MyConnection.

Το MyConnection είναι μια freemium πλατφόρμα που δημιουργήθηκε με σκοπό να βοηθήσει τις τοπικές επιχειρήσεις να αναπτυχθούν. Με αυτό ως γνώμονα όλες οι τοπικές επιχειρήσεις που θέλουν να χρησιμοποιήσουν την πλατφόρμα μας, μπορούν να την δοκιμάσουν ΔΩΡΕΑΝ. Χωρίς χρέωση και χωρίς καμία υποχρέωση μπορείτε να δοκιμάσετε την υπηρεσία βασικής προβολής. Αν θέλετε να ξεκλειδώσετε όλες τις δυνατότητες του MyConnection, υπάρχουν επί πληρωμή διαθέσιμα πακέτα που θα απογειώσουν την προώθηση της επιχείρησης σας! Μπορείτε να βρείτε τα πακέτα πρόσθετης προώθησης στην καρτέλα “Πακέτα πρόσθετης προώθησης“. Τέλος μπορείτε να ενημερώσετε τους καταναλωτές που βρίσκονται κοντά στην επιχείρηση σας, για τις προσφορές σας, σε πραγματικό χρόνο! Πώς; χρησιμοποιώντας την αποκλειστική υπηρεσία Push Notification. Με την υπηρεσία push notification οι καταναλωτές θα λάβουν την προσφορά σας στο κινητό τους όταν βρίσκονται κοντά στην επιχείρηση σας, είτε έχουν ανοιχτή την εφαρμογή του MyConnection είτε όχι! Μάθετε περισσότερα για την υπηρεσία push notification στην ενότητα “Push Notification

Τι θα κερδίσει η επιχείρηση σας μπαίνοντας στο MyConnection;

Με την καταχώρηση της επιχείρησης σας στο MyConnection αποκτάτε ΔΩΡΕΑΝ τα ακόλουθα οφέλη:

 1. Η επιχείρηση σας προβάλλεται στην περιοχή σας 24ώρες το 24ώρο.
 2. Οι καταναλωτές της περιοχής ενημερώνονται για την επιχείρηση σας και για τις προσφορές σας.
 3. Οι προσφορές σας προωθούνται άμεσα στους καταναλωτές.
 4. Οι καταναλωτές βρίσκουν τα στοιχεία της επιχείρησης σας εύκολα και γρήγορα.
 5. Οι καταναλωτές δεν χρειάζεται να ψάχνουν το τηλέφωνο της επιχείρησης σας. Με ένα κλικ σας τηλεφωνούν κατευθείαν.
 6. Θέλετε να λαμβάνετε και ηλεκτρονική επικοινωνία; Τοποθετούμε φόρμα επικοινωνίας στο προφίλ της επιχείρησης και στις προσφορές σας χωρίς κόστος. Με αυτό τον τρόπο οι καταναλωτές μπορούν να στέλνουν σχόλια, απορίες , κ.α. απευθείας στο email σας.
 7. Δεν ξέρουν πώς να έρθουν οι πελάτες σε εσάς; Με ένα κλικ πλοηγούνται από όπου και αν βρίσκονται στην διεύθυνση της επιχείρησης σας μέσω χάρτη.
 8. Η επιχείρηση σας “φαίνεται” και στις μηχανές αναζήτησης (Google, Yahoo, Bing). Έτσι όταν ένας καταναλωτής ψάχνει για προϊόντα ή υπηρεσίες που έχετε μπορεί να του προταθεί και η επιχείρηση σας χωρίς κόστος!
 9. Έχετε ιστοσελίδα ή μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, Twitter, Instagram, κτλ); Το MyConnection τα εμφανίζει στο προφίλ της επιχείρησης σας και μπορείτε να αποκτήσετε μεγαλύτερο traffic και περισσότερους followers.
 10. Δεν έχετε ιστοσελίδα ή μέσα κοινωνικής δικτύωσης; Το MyConnection είναι ένα εύκολο και γρήγορο εργαλείο να εμφανίζεστε στους καταναλωτές. Ακόμα το MyConnection μπορεί να σας βοηθήσει να αποκτήσετε την δική σας ιστοσελίδα χωρίς κόπο. Ρωτήστε μας!
 11. Το προφίλ της επιχείρησης σας είναι άμεσα διαχειρίσιμο από εσάς. Αλλάξατε τηλέφωνο ή ώρες λειτουργίας; Προσθέσατε καινούργια προϊόντα ή υπηρεσίες; Θέλετε να αλλάξετε την περιγραφή της επιχείρησης σας ή τις εικόνες σας; Δεν χρειάζεται να υπάρχουν καθυστερήσεις. Απλά συνδεθείτε και με 2 κλικ διορθώστε τις πληροφορίες που θέλετε. Οι νέες πληροφορίες εμφανίζονται κατευθείαν στους καταναλωτές.
 12. Θέλετε να προωθήσετε μία προσφορά; Κάντε το εδώ και τώρα. Γράψτε την προσφορά, τραβήξτε φωτογραφία το προϊόν ή την υπηρεσία και με ένα κλικ η προσφορά είναι άμεσα προσβάσιμη από τους καταναλωτές.
 13. Οι καταναλωτές δεν θα σας ρωτάνε αν δέχεστε κάρτες ή τι κάρτες δέχεστε. Όλοι οι τρόποι πληρωμής που δέχεστε, εμφανίζονται στο προφίλ σας.
 14. Μπαίνοντας στο MyConnection γίνεστε μέλος σε μία ομάδα που συνεχώς μεγαλώνει και σας υποστηρίζει. Χρειάζεστε υπηρεσίες ή προϊόντα για την επιχείρηση σας; Μπορούμε να σας προτείνουμε αξιόπιστες υπηρεσίες και προϊόντα συνεργαζόμενων εταιριών σε ανταγωνιστικές τιμές.
 15. Το MyConnection ήδη συνδυάζει περισσότερα από 9 επαγγελματικά εργαλεία με σκοπό να ενισχύσει την αγορά και να σας αναδείξει στους καταναλωτές.
 16. Ετοιμάζουμε ακόμα περισσότερα εργαλεία και δυνατότητες που θα σας βοηθήσουν και θα σας λύσουν τα χέρια! Μείνετε συντονισμένοι…

Πακέτα πρόσθετης προώθησης

Θέλετε καλύτερα αποτελέσματα προώθησης;
Στο MyConnection έχουμε δημιουργήσει εργαλεία προώθησης για βέλτιστα αποτελέσματα.
Ενεργοποιώντας κάποιο πακέτο πρόσθετης προώθησης, η επιχείρηση σας θα φαίνεται σε υψηλότερες θέσεις από τις άλλες επιχειρήσεις και οι προσφορές σας θα φαίνονται στην καρτέλα προσφορών του MyConnection.
Μπορείτε να ενεργοποιείτε πακέτα πρόσθετης προώθησης όποτε το επιλέγετε, κατευθείαν μέσα από την πλατφόρμα του MyConnection. Με αυτόν το τρόπο μπορείτε να ενισχύσετε την προώθηση της επιχείρησης σας, τις περιόδους που το χρειάζεστε πραγματικά, χωρίς να αγοράζετε ετήσια πακέτα ή να χρεώνεστε αυτόματα. Διαλέγετε το πακέτο που χρειάζεστε, για την διάρκεια που επιθυμείτε. Ενεργοποιήστε το πακέτο και η επιχείρηση σας θα αποκτήσει την πρόσθετη προώθηση που επιλέξατε. Μόλις περάσει το διάστημα που επιλέξατε, το πακέτο θα λήξει αυτόματα χωρίς να χρεωθείτε εκ νέου και η επιχείρηση σας θα γυρίσει στην βασική κατηγορία προβολής.

Αποτελέσματα πακέτων Προβολής και Προώθησης
Βασική προβολή 43%
Silver 61%
Gold 88%
Boost 97%
Push Notification 99%

Καταχωρήστε Δωρεάν την επιχείρηση σας

 

Σας φτιάχνουμε το προφίλ της επιχείρησης σας και σας το δίνουμε έτοιμο προς χρήση. Εσείς μπορείτε να διαχειρίζεστε το προφίλ της επιχείρησης σας και να αναρτάτε τις προσφορές σας όποτε το χρειάζεστε. Η επιχείρηση σας θα προβάλλεται στους καταναλωτές που βρίσκονται κοντά σας ή ψάχνουν επιχείρηση παρόμοια με την δική σας. Όλες οι ενεργές προσφορές σας θα βρίσκονται στο προφίλ της επιχείρησης σας και θα είναι προσβάσιμες στους καταναλωτές. Το κόστος… Δωρεάν!

Τόσο εύκολα και τόσο απλά, η επιχείρηση και οι προσφορές σας θα προβάλλονται στους καταναλωτές μέσα από την ιστοσελίδα του MyConnection αλλά και μέσα από τις εφαρμογές στα κινητά.

0 +
Μοναδικοί επισκέπτες ανά μήνα
0 +
Συνδέσεις ανά μήνα
0 +
Εγγεγραμμένες επιχειρήσεις

Στο MyConnection μόνο κερδισμένοι βγαίνετε

Καταχωρήστε την επιχείρηση σας σήμερα!

Ψηφιακός εκσυγχρονισμός της Επιχείρησης σας

Το MyConnection βοηθάει τις τοπικές επιχειρήσεις και τα καταστήματα, να αποκτήσουν σύγχρονη ψηφιακή εικόνα, σύμφωνα με τις απαιτήσεις τις εποχής. Εκτός από τις υπηρεσίες που παρέχουμε στο MyConnection, συνεργαζόμαστε με μεγάλες εταιρίες για να σας προσφέρουμε ένα “μπουκέτο” υπηρεσιών, σε ασυναγώνιστες τιμές.

Οι εφαρμογή μας για Android και IOS συσκευές

Κατεβάστε την εφαρμογή μας και δείτε πως θα φαίνεται η επιχείρηση σας στα κινητά των καταναλωτών!